mia-eline.reismee.nl

Day care afgesloten, naar nieuw project

Hallo allemaal,

hier weer ons reisverslag, maar eerst even onze belevenissen van afgelopen weekend.

Met de boot de zee op geweest om walvissen te spotten, en wat denk je? Er zwommen er

zes om de boot, wat een belevenis, dit moet je met eigen ogen zien!

Nog geen dag later olifant gereden, ondanks de zere billen, hadden we dit niet willen missen.

Ook dit was een bijzondere ervaring.

Maar uiteindelijk was het weer maandag, dus naar de kindertjes, dit hebben we vandaag afgesloten met een klein feestje en kadootjes voor de kinderen en voor de leerkrachten.

Het was werkelijk hartverwarmend!

Inmiddels op een nieuw project gestart, buitenschoolse opvang, voor kinderen in een

crisissituatie, je weet niet wat je ziet, in en in triest, maar met hulp van vrijwilligers en een

warme maaltijd spelen en lachen de kinderen net als bij ons.

Het is een plek waar wij ons bijzonder nuttig kunnen maken.

We werken daar met nog vier vrijwilligers, en kunnen op deze manier met elkaar nog meer

betekenen voor de kinderen, er wordt voorlichting gegeven maar ook gespeeld.

We zijn aardig ingeburgerd en hebben het erg naar ons zin, met een heerlijke strandwandeling

maken we ons hoofd weer leeg, want er gebeurd hier heel veel!

A.s zondag verhuizen we van het vrijwilligershuis naar ons gastgezin in de Township, ook

dit wordt een spannende gebeurtenis. Maar we laten het allemaal maar gebeuren en genieten met volle teugen.

Eind volgende week laten we weten hoe dit verlopen is.

Lieve groet vanuit Zuid Afrika

Bedankt voor jullie leuke reacties!

Trees en Will.

gitte

Hoi Wil en Trees,
Leuk om jullie reisverhalen te lezen. Zo blijven ik hier een beetje op de hoogte hoe het met jullie gaat.Ik was en ben erg benieuwd.

Ik wens jullie een hele leuke vakantie toe.

Groetjes Gitte

Niels

Klinkt erg mooi allemaal. Ben nu al benieuwd naar de foto's, die zullen meer zeggen dan 1000 woorden denk ik zo. Maak er nog een paar mooie weken van en succes nog daar met alles wat er nog staat te gebeuren!

X, Niels

Hennie

Leuk weer wat van jullie te lezen,
Vandaag hebben we het er nog over gehad, wanneer krijgen we weer zo'n mooi verslag van Will en Trees.
Geniet verder nog van jullie SUPER vakantie.
Prachtig om zulke mooie ervaringen op te doen.

Groetjes Hennie

gerdi

Hoi Trees
Leuk weer wat van jullie te horen.
Klinkt erg mooi allemaal maar wat zal je veel armoede e.d. zien ook dit moet je een plekje geven. Veel plezier nog bij de kinderen.
Gerdi

bep en eef

hoi ,trees leuk om je verhalen te lezen,blije gezichtjes van de kids dat alleen al doet je goed denk ik fijn dat je het naar je zin hebt spannend allemaal.

groetjes bep en eef

Monique

Hoi Trees en Will,
Leuk om jullie verslagen te lezen. Ik denk dat wij ons hier niet kunnen voorstellen wat jullie allemaal meemaken. Ben ook benieuwd naar jullie verhalen als jullie weer terug zijn.
Groetjes Monique

Daphne

Hoi Trees en Wil

Wat ontzettend leuk om zo'n site bij te houden, ik lees wat jullie meemaken en het voelt net of ik het zelf meemaak alleen dan vanuit Nederland haha. Nee even zonder gekheid ik vind jullie echt super stoer meiden!!! Want ik doe jullie echt niet na alleen de vliegreis al pfff. Ik zeg nog even volhouden en tot gauw.

Liefs Daphne

Lethy

Hoi Tresie en Wil,

Dit is iets wat jullie in ieder geval nooit zullen vergeten en wat goed dat jullie de stoute schoenen hebben aangetrokken en toch jullie wens hebben waargemaakt! Super. Wat zullen de kinders daar blij met jullie zijn!!
Ik geniet van jullie berhalen en genieten jullie maar van de kinders en de indrukken die jullie opdoen. Nog een hele fijne tijd daar en veel plezier in julli gastgezin, ook weer een hele ervaring. Lieve groetjes Lethy

sabrina

he trees... ik zie dat je goed bezig bent.. een hele ervaring daar met die kids.ik ben benieuwd hoe je het gaat hebben in het gast gezin.maar wow ook gewoon walvissen gespot...!geniet er maar lekker van voor je het weet ben je weer terug x

Maura

Dag lieverd, klinkt erg indrukwekkend allemaal, heel veel plezier je laatste week. Geniet ervan ben benieuwd naar de foto's geniet ervan xxxx

Thea

Hay trees en Will
Zo te lezen krijgen jullie heel wat te verwerken,maar ook weer heel verrijkend voor jezelf.
Ben zeer benieuwd naar jullie verhalen.
Dit zal je je hele leven niet vergeten.heel fantastisch wat jullie daar voor goeds doen.
Daarbij toch ook heel leuk dat jullie leuke dingen doen.
Geniet nog en een hele dikke knuffel x

Melanie

Hallo trees,

Wat een ervaringen hè!! Echt geweldig om te lezen.. Nou geniet er nog even van en laat alles gewoon lekker op je afkomen want het is toch allemaal een hele ervaring!! Nou ik ga waarscheinlijk nog wat verhalen van je lezen en dan zie ik je snel!!! Dan kunnen we snel bij kletsen want ik mis je natuurlijk wel hier..

Elisa

Wat een indrukken zal jij opdoen. Heftig, maar mooi dat je daar bent.
Ik wens je nog een hele fijne en mooie tijd.

Dorothé

Hoi Will en Trees,
Wij beginnen al een beetje af te tellen.Ik hoop dat jullie nog niet echt die behoefte hebben. Er wordt nog steeds door de mensjes naar jullie gevraagd.
Voor het laatste stuk hhheeeeeel veel succes.

Angelique

Dag Meiden,

Wat maken jullie een hoop bijzonders mee zeg. Wat een indrukken, dit vergeten jullie nooit meer. Heel mooi dat jullie deze kans hebben. Geniet er nog even, wij kijken er al weer naar uit om jullie te zien, en jullie verhalen te horen.

Veel liefs vanaf St.Joseph, Angelique

jeanet

Dag Lieve will en Trees!!!!
Ook hier zijn we aan het aftellen en kunnen niet wachten,om jullie weer terug te zien!Hou je taai met de lange terugreis,dag stoere vrouwen!Tot gauw!

Anny v Dalen

Hallo Wil en Trees heb vandaag jullie laatste verslag gelezen wat maken jullie veel mee maar wel leuk natuurlijk benik benieuwd hoe jullie het hebben in het gast gezin maar dat zal ik nog weleens lezen. Kunnen jullie je goed redden met de taal of geeft het nog wat problemen? Wat zullen jullie veel te vertellen hebben als je terug bent in het koude Nederland. heel veel groeten en tot ziens.

Lethy

Voor jullie alletwee een hele goede reis, neem je herinneringen en ervaring mee naar Nederland om ze nooit meer te vergeten.
Tot gauw en lieve groetjes Lethy

Commundo