Al veel indrukken op gedaan!
Hallo allemaal
Na wat tegenslagen eindelijk op de plaats van bestemming.
Dit na aanleiding van vertraging en het missen van ons vliegtuig.
Inmiddels aan het werk in de townships met de kinderen,.wat een armoede!
Kinderen slapen op de grond en eten rijst met bonen.
We worden elke dag hartelijk ontvangen, kinderen hangen om je benen, en vragen
om een knuffel en aandacht.
Vandaag een grote belleblaas meegenomen, dit vonden ze helemaal geweldig!
Inmiddels weer met een nieuwe uitdaging begonnen, auto gehuurd en links gereden, dus ipv richtingaanwijzer, ruitewissers in werking, lachen!!!
Met Will en mij gaat het prima, we hebben het gezellig, behalve dan het snurken van mij
dit kost Will heel veel slaapgebrek.
Leuke bijkomstigheid is dat het hier 35 graden is en dat we het weekend onze eerste
indrukwekkende avontuur op het strand even kunnen relativeren, dus al met al hebben
we het nog niet zo slecht.
We houden jullie middels de reisblog op de hoogte.
Lieve groetjes Trees en Will
Hoi Tresie,
dat is wat anders dan een ochtend zumbaaien, toch!!
Zal je in ieder geval missen!
Wel een hele ervaring al ben ik wel blij dat ik niet je gesnurk zal horen, heeft Jaap misschien ook zijn nachtrust!
Heel veel plezier met die kids, geniet ervan.Lieve groetjesLethy
Hoi Collega`s
De groeten van de "nachtvlinders"leuk om jullie zo te kunnen volgen. Veel plezier daar met de kids.
Will alles went ook het gesnurk van Trees!!!
groetjes Rita en Dicky
Hoi Collega's,
Leuk om jullie belevenissen te lezen hoor.
Heel stoer wat jullie doen.
Best spannend om links te rijden!
Geniet van de warmte en al jullie avonturen.
groetjes Lia
Hallo Trees en Will
Ja door de ruitenwissers te gebruiken zou je bijna de verkeerde kant op rijden... ik zou het wel willen zien.
Geniet met jullie mee.
Al met al fantastisch dat we jullie zo een beetje kunnen volgen,ja Will ik weet er alles van dat snurken van trees,maar ze doet het wel bescheiden hé, geintje hoor...
Maar hoe beleven jullie het tot nu toe?
Is het zwaar en worden jullie goed begeleid?
En het verblijf,hoe is dat?
In elk geval wel fijn dat het zo'n fijne temperatuur is,dan kunnen jullie het weekend lekker naar het strand.
Geniet daarvan .... liefs Thea
Hee meiden,
Wat leuk om jullie zo te volgen. ik vind jullie erg stoer hoor. heel bizonder om het allemaal mee te maken.
wij wensen jullie een hele leuke, bizondere tijd. En blijven jullie volgen.
Herfst Groetjes uit Achterveld,
Liefs Janny en Angelique
Hoi Trees
Al lekker naar het strand geweest. Stoer hoor om een auto te huren. En dan het links rijden lijkt mij niks.
Ja je zal wel wat armoede zien daar.
Nou nog een fijn verblijf daar.
Hoi Will en Trees, leuk dit te lezen, het allerbeste, veel plezier samen, groetjes
Hallo Trees,
Wat een ervaring die je daar op doet!!!! Wij wensen je ongelooflijk veel plezier en dat je veel voldoending mag halen hetgeen je daar in het verre Afrika doet.
Lieve groet Jan en Belia
Hoi Will en Trees,
Wat leuk dat jullie het zo goed hebben daar!!
Heerlijk voor die Kids om van jullie tijd en creativiteit te genieten.
We zien uit naar jullie verhalen en foto's
Groetjes Hennie
Hoi Trees en Will
Wij hebben nu avonddienst en zitten aan een kopje koffie jullie verslag te lezen ,wat leuk dat jullie het zo gezellig hebben en veel met de kinderen doen.nog een hele fijne vakantie en veel plezier samen.
Groetjes Wilma en Sylvia
he oma en willie
fijn te horen dat het goed gaat met jullie daar!!
trees doe je wel een beetje rustig met die kids? dat gekke gedrag moet je maar voor de oude mensjes van hier bewaren die zijn er nu onderhand wel aan gewent na tig jaar! maar die kids hebben daar te weinig tijd voor hoor!
hoe vinden jullie het nu eigenlijk, is het een beetje wat je had verwacht?
kunnen jullie het een beetje een plekje geven?
nou meiden zet hem op jullie zitten al weer bijna op de helft wat gaat het hard geniet ervan!!
groetjes lucinda