Het weekend zit erop!
Vorige week veel gedaan met de kids het is nog wel erg je weg vinden hoe met de mensen en de kids om tegaan.
het weekend even lekker uitgerust en alle indrukken een plekje gegeven.
nieuwe activiteiten bedacht voor deze aankomende week het wordt weer erg leuk,
,de kinderen raken aardig vertrouwd met ons en het contact wordt steeds leuker!
ook de mensen raken al aardig aan ons gewend als ik eens gek doe moeten zij daarom lachen ipv. dat ze gek op kijken!
ik ga stoppen want de tijd raakt weer op het gaat in ieder geval super!
Lieve groetjes Will Trees!!!!
Hallo Trees,
Geweldig dat het zo'n positieve ervaring is. Gelukkig dat je wel vrije tijd hebt om alles te laten bezinken.
Heel veel plezier gewenst daar met de kindjes .
Lieve groet
Belia
Hoi Will en Trees,
Eindelijk heb ik jullie reisverslag gelezen en ik vind
het echt leuk om te lezen en zo een beetje met jullie mee te leven. Er word al regelmatig gevraagd of we iets van jullie gehoord hebben dus als het nu weer gevraagd word kan ik er iets van vertellen.
Will heb je hoofd schouders knie en teen en van voor naar achter al uit geprobeerd? Ik denk dat het wel lachen zal worden.
Nou meiden heel veel plezier/succes verder en geniet er van ik lees jullie volgende verslag wel weer.
Groetjes.........Anja
Dag Trees en Will
Vanmorgen in St. Joseph eerst de naam jullie weblog opgeschreven bij Annette. Nu kan ik jullie ook volgen. Ben wel een beetje jaloers op de temperatuur bij jullie in Afrika, maar van harte gegund deze fijne bijkomstigheid. Wat geweldig dat de kinderen aan jullie hangen en om knuffels vragen, betekent dat ze gek op jullie zijn!! Verwen ze maar lekker, zodat ze daar weer een tijdje op kunnen teren! Het is nu weekend, dus jullie zijn ook vrij. Ga nog meer fijne, mooie dingen doen en ontdekken. Wij houden het hier wel draaiende. Wens jullie nog een geweldig mooie tijd toe. Ben benieuwd naar foto's van jullie ervaringen. Lieve groeten Greet
Dag lieve mensen!!
Wat fijn om te lezen,dat het goed met jullie beiden gaat!En dat de kids al blij zijn ,met een voor ons simpele bellenblaas.Hier alles ok,geniet van de kids,jullie doen een hoop goeds!!!Lieve groet van de Rodekaterbende uit Ermelo!
hallo samen,
heb je mailtje gehad buuf,
kreeg dit adres van ma,
nu kan ik ook zo kijken hoe het bij jullie gaat,
heb je nou de supermarkt om de hoek zit
niet heel erg de verleiding om de kids TE veel te gaan verwennen?
(zou ik wel hebben)
maar ben blij dat jullie het goed naar jullie zin hebben,
maar er een mooie tijd van samen en met de kids.
groetjes de Fam Bosch
Hallo Wil en Trees,
Eindelijk lees ik eens jullie vverhalen. Leuk hoor deze belevenis en dat het naar mijn idee aan jullie verwachtingen heeft voldaan. Lijkt me ook erg mooi om zo met deze kinderen om te gaan. Voor straks ook weer goede reis terug . Groetjes Riet.